Activiteiten in beweging van het gouden hart

Activiteiten in beweging van het gouden hart

De compleetheid van de mens is al in hem/haar aanwezig.
Alleen zijn bewustwording daarvan kan nog groeien.

Ben jij ook aan het ontwaken?  Voel jij het verlangen naar een diepere verbinding met jezelf? Hoor of lees je weleens iets over de verandering van bewustzijn naar de 5de dimensie, of naar christusbewustzijn, of Eenheidsbewustzijn? Hoe je daar verbinding mee kunt maken en wat de gevolgen daarvan zijn, wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Als je zit met vragen, of behoefte hebt aan inzicht, of aan praktische hulp bij “hoe doe ik dat nou”, of meer informatie over wat die verandering inhoudt en wat jij daarvan voelt, dan vind je in onderstaande activiteiten daarvoor ondersteuning. Ik begeleid jou vanuit eigen doorleefde ervaring naar de ontvankelijkheid voor het Licht in jou, zodat steeds meer wezensenergie van die je bent, tot in je lichaam en in je leven aanwezig kan zijn. Je hebt daarmee een levenslange sleutel in handen.

Thuis bij jezelf.

Activiteiten in beweging van het gouden hart  zijn hele fijne en bijzondere activiteiten, aldus deelnemers. Ze brengen je thuis bij jezelf. De activiteiten zijn  ervaring -en belevingsgericht, waarbij je, door je ook in je dagelijkse leven anders af te stemmen, steeds meer vertrouwd raakt met het onderwerp. en je daadwerkelijk verandering in jezelf en je leven ervaart.  Je wordt geholpen om je te herinneren dat jij ,en wij allemaal, deel zijn van één energieveld van Licht en Liefde. Via een eenvoudige oefening, word je bewust van de stille aanwezigheid daarvan in jezelf!  Dát beleven en je daarop afstemmen, helpt jou te worden wie je bent. Je wordt daardoor liefdevoller voor jezelf (en anderen) en vrijer in je Zijn en in de kwaliteiten die jij hier op aarde komt brengen. Je laat steeds meer van je oude manier van zijn los. De energie van dat dieper bij jezelf komen, is subtiel werkzaam en kan ervaarbaar zijn in de vorm van rust, warmte, kracht, heling, zelfvertrouwen, inspiratie, inzicht, innerlijke vrede, vreugde, Liefde en verbondenheid. De activiteiten zijn een praktische ondersteuning daarbij. Het Boek van het Hart geeft inzicht en verdieping over het nieuwe perspectief dat daardoor ontstaat, op jezelf, je leven en op de wereld. Het is een universele verandering naar ander (hoger) bewustzijn.  Je bent van harte welkom in een kring van Licht en Liefde, waardoor je anders met jezelf en met anderen in verbinding komt, en met de wereld om je heen.

AANMELDEN.

Wil je mee gaan doen aan een van de activiteiten?  Kijk dan naar het aanbod in onderstaande agenda. Je kunt je aanmelden via info@bewegingvanhetgoudenhart.nl  Je kunt ook individueel bij mij terecht. Mail dan voor een afspraak via hetzelfde emailadres.

Agenda activiteiten.

  “Even was daar nog de angst dat ik niet goed genoeg ben. Maar het wonderlijke is, dat je op zo’n diep niveau komt, dat het helemaal niets meer uitmaakt, wie jij bent of hoe en wie de ander is.  Het brengt zo’n innerlijke openheid dat je gewoon moeiteloos kunt Zijn. Er valt zoveel weg en er is tegelijkertijd zoveel. Je bent samen in de Eenheid, in verscheidenheid. Er is een waarachtige diepe verbinding met elkaar. We omhelzen elkaar bij het weggaan. Mensen die ik niet ken. We zijn er allemaal door geraakt en ontroerd. Dit is wat de wereld nodig heeft”.

 Na het lezen van haar boek, dat vol liefde en licht is, begin ik steeds meer een heel mens te worden. Door mijn verandering veranderen er ook mensen om mij heen. Je benadert alles anders, je benadert alles vanuit liefde. Je ergert je steeds minder aan mensen maar je vraagt je af waarom ze iets doen, je vraagt je af wat ze meegemaakt hebben, waarom ze zo reageren. Steeds meer onbekende mensen groeten je spontaan. Alleen onze innerlijke kracht die vol licht en liefde is kan de wereld veranderen. Het boek van Mirjam en de bijeenkomsten bij haar vormen een heerlijke leidraad om weer een heel mens te worden zoals dat de bedoeling is. Zij vormen een basis om je thuis te laten komen bij wie je werkelijk bent.

 “Ik leerde mij gemakkelijker te focussen op mijn lichaam en te luisteren naar mijn innerlijk, naar wat dat mij op dat moment te vertellen had. Ik leerde daar meer op vertrouwen. Mijn luisterplek is duidelijk meer van buiten naar binnen verplaatst. Dat is ook echt het goede van thuiskomen bij je Zelf.”

 ”De bijeenkomsten bij Mirjam geven mij innerlijk rust en een hernieuwde thuiskomst. Ik ervaar dit als een ware openbaring”.

  “Ik heb ervaren dat ik door het samenzijn met jou meer in connectie kwam met dat dieper Zelf en daardoor ook bepaalde aspecten van mijn leven beter begreep. Het was altijd heel liefdevol en ik voelde me veilig.”