Als alles Liefde is.

Als alles liefde is, wat zou dat inzicht jou geven?  Zou je anders kijken naar jezelf, meer toelaten wat je voelt, luisterend naar jezelf zijn, acceptatie en erkenning in jezelf vinden van hoe en wie je bent, stappen zetten die je voorheen niet durfde te zetten?
Wij allemaal kennen een diep verlangen naar erkenning en naar bezieling door de Liefde.

Wat zou er gebeuren als je deze alleen maar innerlijk in jezelf toe hoeft te laten, omdat ze daar altijd oneindig en eeuwig beschikbaar is, omdat het jouw essentie is, jouw wezensdeel van Licht. Hoe zou het zijn om dát wezensdeel in jezelf te gaan omarmen, de grootsheid van wie je bent, met dat wat in jou leeft?

Zonder enig oordeel Zijn, in verbinding met jezelf, je Licht laten stralen in de wereld, met de bezieling en de talenten die jij in jouw unieke plek in het Geheel ons komt brengen. Wat zou dat jou geven?
Er is niemand zoals jij, al zijn we in essentie hetzelfde. Jij bent het ontbrekende puzzelstuk in het Geheel. Het is jouw Lichtstraal van de zon, die de aarde, en de mensen die erop leven, verwarmt en nodig heeft.

Als alles Liefde is, waarom laten wij ons Licht dan zo verduisteren?  Onze mooiste inspiratie, ons vertrouwen en onze vreugde?  En laten we ons leiden door angst: voor pijn, voor miskenning, voor verandering, voor tekorten van ik ben of heb niet genoeg?
Het zijn onze oude af gescheidenheid en onwetendheid, het gebrek aan ervaring met onze essentie, die deze angsten en overtuigingen van het ego/ik in stand houden

Je kunt nu met Liefde en zachtheid voor jezelf een andere weg kiezen. Je wordt uitgenodigd om het Licht  en de Liefde ook in jou toe te laten, en van daaruit aanwezig te zijn op aarde, om je dromen te vervullen en je zielsbestemming te bereiken. Om jouw unieke zonnestraal van het eeuwig Licht tot op aarde te doen verschijnen. Kom tevoorschijn vanachter de door de eeuwen heen geweven sluiers. Het moment is NU. Stap op het pad van innerlijk Licht en Liefde en vind de hemel op aarde in jezelf én je omgeving.

Dat is geen hoogdravendheid, maar de nieuwe realiteit van het bewustzijn, dat altijd al deel van ons is.  Alles is Liefde.

beweging van het gouden hart
2-9-2018, mirjam langenhuijsen