Contact

Ieder mens is leerling en meester van zichzelf, als hij/zij de diepste essentie van Zijn in zichzelf hervindt.

Wie ben ik:

Mijn naam is Mirjam Langenhuijsen, 62 jaar, waar mensen naar toe komen voor zelfrealisatie, (jeZelf zijn) wijsheid en heling. Ik heb een lange weg afgelegd in mijn leven die mij diepe wijsheid en Liefde hebben gebracht. Ik ben jouw medemens die de (goddelijke) Liefde, dat als bewustzijn in ons aanwezig is, helpt gronden in jou en de wereld. Ervaringen van oneindig Licht en Liefde ,vergelijkbaar met een bijna-doodervaring, hebben mij diep veranderd. Sindsdien help ik mensen, individueel en in kleine groepen, bij de bewustwording van Licht en Liefde in henzélf, en ondersteun hen om deze toe te laten en er vanuit te leven. Deze Liefde in mij en jou, in alles aanwezig, wordt herkenbaar, voelbaar en (be) leefbaar. Zo worden we allemaal tot de Liefdevolle krachtplaatsen die we van oorsprong al zijn.

Deze site is een initiatief van mij, om te helpen de bekendheid te vergroten van de aanwezigheid van je diepste essentie, van wie je wérkelijk bent. Jij bent de heilige graal. Ik heb zelf het bewust worden daarvan en wat dat teweegbrengt ervaren en daarover een boek geschreven: ‘Het Boek van het Hart. Het Woord dat heelt’ en subtitel: ‘Over het Licht in jou. Een boek voor iedereen’. (Overal te verkrijgen, zie de Boekpagina) Teksten en spreuken op deze site komen voort uit waar ik (net als jij) deel van ben, Liefde en Licht.

Ontvankelijkheid en verbinding, twee sleutel woorden in mijn leven.

Ik verbind mijn ontvankelijkheid voor Licht en Liefde met het dagelijks leven. Ook als ik zelf klachten ervaar, als ik wijsheid zoek, als ik pijn of oordelen over mezelf of anderen ervaar, stem ik af op de innerlijke stilte in mezelf waar deze stroom van bewustzijn leeft, mij vervuld en heelt. Zo belichaam ik steeds meer de Licht/Liefdes essentie van mijn diepste wezen.

Ik begeleid bijeenkomsten in beweging van het gouden hart. (zie activiteiten) Daarnaast kun je één op één bij mij terecht voor een diepgaand samenzijn rond jouw vragen of problemen. We stemmen daarbij af op het Licht in jou.  Het is van ontroerende kracht en vreugde als ik jou help bij het afstemmen op je eigen essentie en het innerlijk contact maken met wat in jou leeft. Ik moedig je ontvankelijkheid aan voor de Liefde en het Wijsheidslicht dat in jóu en je leven aanwezig is. Ik ondersteun jou dat in jezelf en je leven toe te laten en ermee te leven. De krachtigste heling komt van de Liefde en het Licht zelf. Het verbindt alle lagen van bewustzijn, waardoor jouw oorspronkelijke heelheid aanwezig kan zijn. Mijn hart, geest en ziel zijn daarvoor beschikbaar in het moment.

Ik  heb jaren in de jeugdzorg en in de vrouwenopvang gewerkt. Daarna heb ik vier leerjaren gevolgd aan de Volksacademie voor Natuurgeneeskunde in Den Bosch. Ik houd van het Licht, van de stilte, van de aarde, van de natuur, van mensen, van schrijven, zingen, schilderen, fotograferen en reizen. En vooral ook, al 35 jaar van mijn man René, kinderen en inmiddels drie heerlijke kleinkinderen.

Wie van de Liefde leeft wordt gevoed en is voedsel voor de ander.

Contact

Je bent van harte welkom voor een bezoek aan mij of bij deelname aan de activiteiten. Voor reacties op deze site, het boek, vragen, of als je een peroonlijke afspraak wil maken, kun je contact met mij krijgen via onderstaand emailadres. Op verzoek geef ik bijeenkomsten op locatie, d.w.z. in spirituele centra, buurthuizen of bij jou thuis :  info@bewegingvanhetgoudenhart.nl

Inmiddels zijn er steeds meer lezers van Het Boek van het Hart. We willen jullie vragen om wat je van het boek vindt en wat het je brengt, toe te sturen via het infoadres  zodat we het kunnen delen via deze website én andere websites. Jullie reacties kunnen anderen aanraken en helpen bij het onder de aandacht brengen van de wijsheid, de energie en de bewustzijnsverandering die het boek teweegbrengt. Het helpt allemaal mee om het bewustzijn en de energie van Het Boek van het Hart samen de wereld in te dragen. Dank jullie wel.

Mirjam Langenhuijsen