Contact.

Ieder mens is leerling en meester van zichzelf, als hij/zij de diepste essentie van zichzelf hervindt.

Wie ben ik:

Mijn naam is Mirjam Langenhuijsen, 62 jaar. Ik ben jouw medemens. Sinds een aantal jaren komen mensen van alle leeftijden naar mij toe voor liefde, wijsheid en heling. Ik heb een lange weg afgelegd in mijn leven die mij diepe wijsheid en Liefde hebben gebracht. Ervaringen van eenheid met oneindig Licht en Liefde, hebben mij diep veranderd. Sindsdien help ik mensen, individueel en in kleine groepen, bij de bewustwording en gronding van Licht en Liefde in henzelf, en ondersteun hen om deze toe te laten en er vanuit te leven. Deze Liefde in mij en jou, in alles aanwezig, wordt daardoor herkenbaar, voelbaar en (be) leefbaar. Zo worden we allemaal tot de Liefdevolle krachtplaatsen in de wereld die we van oorsprong al zijn.

Ik heb zelf het bewust worden daarvan en wat dat teweegbrengt ervaren en daarover een boek geschreven: ‘Het Boek van het Hart. Het Woord dat heelt’ en subtitel: ‘Over het Licht in jou. Een boek voor iedereen’. (Overal te verkrijgen, zie de Boekpagina)

Ontvankelijkheid en verbinding, twee sleutelwoorden in mijn leven.

Ik stem me gedurende mijn dagelijkse bezigheden vaak af op de levende stilte in mijn innerlijk, waarin het Licht en de Liefde leeft.  Om mijn ontvankelijkheid voor Licht en Liefde in het dagelijks leven te behouden. Ook als ik merk dat ik veel in mijn denken zit, als ik klachten ervaar, als ik wijsheid zoek, als ik pijn of oordelen over mezelf of anderen ervaar, stem ik af op de innerlijke stilte in mezelf waar deze stroom van bewustzijn leeft, mij vervuld en heelt. Zo belichaam ik steeds meer de Licht/Liefdes essentie van mijn diepste wezen.

Ik begeleid samenkomsten in beweging van het gouden hart. (zie activiteiten) Daarnaast kun je één op één bij mij terecht voor een diepgaand samenzijn rond jouw vragen of problemen. Ik help je daarbij af te stemmen op het Licht in jou. Het brengt vaak ontroering en vreugde als mensen ontdekken dat ze zelf daarvan deel zijn en dat ze daarin wijsheid en heling vinden. Ik moedig je ontvankelijkheid aan voor de Liefde en het Wijsheidslicht dat in jóu en in je leven aanwezig is. Ik ondersteun jou dat in jezelf en je leven toe te laten en ermee te leven. De krachtigste heling komt van de Liefde en het Licht zelf. Het verbindt alle lagen van bewustzijn, waardoor jouw oorspronkelijke heelheid aanwezig kan zijn. Mijn hart, geest en ziel zijn daarvoor beschikbaar in het moment.

Ik  heb een aantal jaren in de jeugdzorg en in de vrouwenopvang gewerkt. Daarna ben ik een hele tijd ziek geweest en keek ik stil naar de vogeltjes in mijn tuin. Die stilte, heeft mij in het Licht gebracht en daarmee is het ontvangen van wijsheid begonnen. Ook heb ik vier leerjaren gevolgd aan de Volksacademie voor Natuurgeneeskunde in Den Bosch. Ik voel een diepe Liefde voor de dimensie van  Licht en de Liefde, ik houd van de stilte, van de aarde, van de natuur, van mensen, van schrijven, zingen, schilderen, fotograferen en reizen. En vooral ook, al 34 jaar van mijn man René, twee kinderen en drie heerlijke kleinkinderen.

Wie vanuit het Hart leeft, wordt gevoed en is voedsel voor de ander.

Contact

Je bent van harte welkom voor een bezoek aan mij of bij samenkomsten in beweging van het gouden hart. Voor reacties op deze site, op het boek, met vragen, of voor een persoonlijke afspraak, kun je contact met mij krijgen via emailadres:   info@bewegingvanhetgoudenhart.nl   

Inmiddels  groeit de kring van lezers van Het Boek van het Hart. Ik wil jullie vragen om wat je van het boek vindt en wat het je brengt, toe te sturen aan mijn mailadres, zodat ik dit kan delen via deze website en andere websites. Jullie reacties kunnen anderen aanraken en helpen bij het onder de aandacht brengen van de wijsheid, de energie en de bewustzijns-verandering die Het Boek van het Hart teweegbrengt. Het helpt allemaal mee om het bewustzijn en de energie van Liefde samen de wereld in te dragen. Dank jullie wel.

Mirjam Langenhuijsen