Contact

Ieder mens is leerling en meester van zichzelf, als hij/zij de diepste essentie van Zijn in zichzelf hervindt.

Wie ben ik:

Deze site is een initiatief van mij, om te helpen de bekendheid te vergroten van het wakker worden van onze diepste essentie, van wie wij werkelijk zijn. Ik heb zelf dit wakker worden ervaren en daarover een boek geschreven:
‘Het Boek van het Hart. Het Woord dat heelt’ en subtitel: Over het Licht in jou. Een boek voor iedereen. (Zie de Boekpagina)

Ik ben jouw medemens die de Liefde, dat als bewustzijn in ons aanwezig is, vorm wil geven in de wereld. Ik heb een lange weg afgelegd in mijn leven die mij diepe wijsheid en Liefde hebben gebracht. Deze Liefde in mij en jou, in alles aanwezig, tracht ik herkenbaar, voelbaar en beleefbaar te maken.

Ontvankelijkheid en verbinding, twee sleutel woorden in mijn leven.

Ik verbind mijn ontvankelijkheid voor haar met het dagelijks leven. Bij klachten die ik ervaar, als ik wijsheid zoek, als ik pijn of oordelen over anderen ervaar, stem ik af op de innerlijke stilte in mezelf waar deze stroom van bewustzijn leeft, mij vervuld en heelt.

Mijn naam is Mirjam Langenhuijsen, 61 jaar, waar mensen naar toe komen voor het vinden van wijsheid en heling, naar aanleiding van ervaringen en ontvangen wijsheid. Ook heb ik vier leerjaren gevolgd aan de Volksacademie voor Natuurgeneeskunde in Den Bosch. (Ik heb nooit gekozen voor een officiële praktijk.) Inmiddels richt ik me op de diepste essentie in de mens, zodat andere mensen zich daarvan eveneens bewust kunnen worden. Zo worden we allemaal tot de Liefdevolle krachtplaatsen die we van oorsprong al zijn.

Ik begeleid de bijeenkomsten in de beweging van het gouden hart. Daarnaast kun je één op één bij mij terecht voor een diepgaand samenzijn rond jouw vragen en óf problemen.  We stemmen daarbij af op jouw zelfgenezend vermogen. Ik kan indien nodig ter ondersteuning voetreflexmassage en metamorfosemassage inzetten. Ook maak ik wel gebruik van visualisatie, edelstenen en Bachremedies. Ik luister innerlijk en help jou bij het afstemmen op je eigen essentie en het innerlijk contact maken met wat in jou leeft. Ik moedig je ontvankelijkheid aan voor de Liefde en het Wijsheidslicht dat in jou en je leven aanwezig is. Liefde is voor mij een heelwijze om de verschillende lagen van bewustzijn met elkaar opnieuw te verbinden waardoor heelheid kan ontstaan. Mijn levenswerk is het daar innnerlijk beschikbaar voor te zijn en de  wijsheid en energie ervan te delen.

Ik houd van schrijven, zingen, schilderen, fotograferen, reizen en de natuur. En bovenal al 35 jaar van mijn man René, kinderen en inmiddels drie heerlijke kleinkinderen.

Wie van de Liefde leeft wordt gevoed en is voedsel voor de ander.

Voor reacties op deze site, het boek, vragen, of als je een peroonlijke afspraak wil maken, kun je contact met mij krijgen via onderstaand emailadres. Op verzoek geef ik bijeenkomsten op locatie, d.w.z. in spirituele centra, buurthuizen of bij jou thuis :  info@bewegingvanhetgoudenhart.nl

Inmiddels zijn er steeds meer lezers van Het Boek van het Hart. We willen jullie vragen om wat je van het boek vindt en wat het je brengt, toe te sturen via het infoadres  zodat we het kunnen delen via deze website én andere websites. Jullie reacties kunnen anderen aanraken en helpen bij het onder de aandacht brengen van de wijsheid, de energie en de bewustzijnsverandering die het boek teweegbrengt. Het helpt allemaal mee om het bewustzijn en de energie van Het Boek van het Hart samen de wereld in te dragen. Dank jullie wel.

Mirjam Langenhuijsen