Lichtheid in zwaarte.

‘Lieve mens

waar mensen wakker worden,
hun bewustzijn wordt geopend voor wie ze werkelijk zijn,
daar ben ik aanwezig.
In Liefde draag ik jou, met mijn zachte kracht,
geleid vanuit een dimensie van Licht
en heel ik wat in jou aan het licht komt.

Houd moed en vertrouw op jouw essentie
waarin je deel bent van dit Licht ,
dat jou begeleidt en leidt
met een Liefde die je met zachtheid doordringt en omringt,
opdat jij je oorspronkelijke Zelf kunt zijn.’

Deze boodschap kwam vanmorgen binnen, na een lange tijd van mijn innerlijke vraag, over het lijden wat sommige mensen ervaren in het proces van ontwaken, van op weg zijn naar nieuw bewustzijn. Wat je als zwaarte ervaart, is wat aan het licht wil komen, in jou, maar niet van jou.
Bewustzijn, Licht en de liefdevolle energie die jou omringt, zet in deze tijd oude energie om van geschiedenissen, ervaren tekorten en collectieve pijnen, van jezelf en van ons allemaal samen.

Groeien in bewustzijn.

Nog niet ieder mens is zich bewust van zijn / haar wezen van Licht, en zelfs zij die zich als Lichtwerker beschouwen, hebben het soms zwaar met wat in deze tijd wordt aangeraakt. Wanneer je nog geen verbinding voelt met jouw essentie, of steeds verbinding daarmee verliest door jouw gevoeligheid voor  andere energie om je heen, of steeds opnieuw alleen zwaarte ervaart of moeilijke gevoelens, waarmee je worstelt of niet begrijpt waar ze vandaan komen, stem dan af op dat veld van Licht en Liefde in en om jou heen, zoals in de woorden hier boven wordt weergegeven. Het is een veld van zachte liefdevolle, helende energie. Ik ervaar haar als altijd aanwezig, een bron die er altijd is, die jou omringt en deel van je is.

Ze is déél van jou, om de energie ervan toe te kunnen laten in dat waarmee je worstelt. Je activeert deze energie als jij je erop afstemt.

Liefde is er voor jou om dit proces te ondersteunen en als jij je op de energie van deze dimensie afstemt, activeer je ook de energie die jou ondersteunt, heelt en verlicht, bij de zwaarte waar je soms met je bewustwording en bewustzijnsverandering door heen gaat.
Stel je voor dat er een zon is in en om jou heen, waarvan de zachte warmte jouw innerlijk en jouw lichaam vervult en ze jou tot in alle hoekjes verlicht en verwarmt.  Rust daarna in haar zachte, omhullend, dragende kracht. Liefde leeft in jou.
Zij helpt jou en mij en iedereen die dit proces doormaakt. Je bent niet alleen, we maken samen dit proces door.

Als je ondersteuning wilt bij dit proces,dan ben je van harte welkom om deze weg samen met andere gelijkgestemden te gaan.
Zie daarvoor de activiteiten die ik dit najaar vanuit eigen doorleefde ervaring en vanuit Liefde en Licht vorm geef.

In liefde en diepe verbondenheid,

Mirjam Langenhuijsen, september 2019.
beweging van het gouden hart
Lichtbegeleider in de nieuwe tijd
schrijfster van Het Boek van Het hart, over het Licht in jou.